top of page

Om NuDetNu

Portræt Rikke.jpg

Thomas, Ballerup:
"Det bedste var måden alle blev inddraget i under-visningen på. Der blev sparret meget, reflekteret, og alle havde mulighed for at komme på banen med input. At have mindre hold giver den enkelte mulig-hed for at få mere ud af forløbet."

Alexandra, Ballerup:

"Rikke Oehlenschlager er ikke kun en fantastisk underviser men også en øjenåbnende mentor med en oprigtig lyst til at hjælpe folk til at komme i arbejde, selv efter forløbet er slut. Jeg burde vide det, jeg ringer da stadig i ny og næ."

Iværksætteren bag Kompetencehuset
NuDetNu er Rikke Oehlenschläger

 

Grundfundamentet i NuDetNu er, at hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet og hjælpe virksomheder med at få det mest optimale ud af deres medarbejdere gennem fokus på trivsel.

 

Rikke har en oprigtig interesse i at hjælpe, der hvor "skoen" aktuelt trykker.

Derfor blev virksomhedens oprindelige forløb "NuDetNu´s Opkvalificerende Hotelforløb" sat på standby, da corona lagde branchen ned. (Vi vender stærkt tilbage, når branchen har fundet fodfæste igen!)

Skoens aktuelle tryk er de mange ledige. Rikkes fokus er rettet mod dem, som også var ledige før corona og som risikere at ryge langt tilbage i ledighedskøen, fordi de bliver overhalet indenom af ny-ledige. Fokus skal sikre, at de bevare troen på sig selv, får kendskab til deres eget værd og formår at forblive attraktive i ledighedskøen.

 

Et andet fokusområde er de virksomheder, som har lidt under corona. Medarbejderne er uden tvivl mærket af forandringerne og arbejdspladsen har i en eller anden grad forandret sig. Det er vigtigt, at have fokus på relationerne, medarbejdernes adfærd og tillid.

Rikke har mere end 15 års erfaring med at hjælpe og guide mennesker fra A til B. Hun trækker ligeledes på ledelseserfaring, erfaring fra rekrutterings branchen og hun er gennem undervisning vant til at formidle viden og værktøjer på en letforståelig og praksisnær måde. Rikke er yderligere 
uddannet mentor, NLP Master Practitioner, coach og styrkekonsulent. Kompetencer og indsigter som hjælper ledige og virksomheder med at have det rette fokus. 

​​​

NuDetNu´s overordnede mål er,  at bidrage
til at flere kommer i arbejde og hjælpe til med
                   fastholdelse af værdifulde medarbejdere                   

v/Rikke Oehlenschläger
Tlf.: 2274 9474
Mail: rikke@nudetnu.dk

CVR: 39500272

© 2018 v/Rikke Oehlenschläger

bottom of page